Нова република: #Кой инсталира Ролев в дясното

„Вчера дойдоха отговорите на много въпроси, които десните хора в Разград чакаха отдавна. Решението на ЦИК, с което бяха обявени агентите на бившата ДС, показа, че за място в 44-то Народно събрание се борят 78 доносници. Сред тях има и кандидат от Реформаторски блок – 2 в Разград.
Този човек не е познат на демократичната общност в нашия град и няма да го коментираме. Присъствието му в листата, оглавявана от Теодор Ролев обаче дава отговор на въпросите: „Защо Ролев се отцепи от нас? Защо цялата партия ДСБ е в Нова република, а той сам поведе листата на Реформаторския блок – 2?” Това заяви на пресконференция Никола Николов.
„Ние не сме заедно, защото сред нас няма доносници от ДС, не сме зависими и не можем да бъдем употребени. Ролев, който говори за мисия, всъщност безуспешно опитва да цепи, злепоставя и компрометира дясното. Два пъти агенти на ДС са били вписвани в листите на демократичните партии в Разград.
Истината излезе наяве, след като вчера бяха обявени доносниците. Затова днес вече е ясно:
# Кой инсталира Ролев в дясната общност;
#Кой иска да открадне достойнството и гласовете на десните хора в Разград;
#Кой финансира кампанията за очерняне на десните в Разград;
#Кой говори за задкулисие, а шепти угоднически, когато прави сделки за сметка на общността;
#Кой обещава награда за рушенето на дясното и спазарява заместник-кметско място и служби в администрацията в Разград”,
синтезира ситуацията Николов.

„Цялата дясна общност в Разград е в Нова република. И ДСБ, и СДС, и ДБГ, и БЗНС. Листата на Ролев няма политическо съдържание. Той сам си я направи, но в този списък от хора няма принципи, защото самата идея е безпринципна. Там фигурират хора на държавни служби, но не със собствените си имена, а с лицата на техните съпруги. Тази претенция да се представляват по този начин десните хора в Разград, всъщност отправя провокация към цялата демократична общност в нашия град”, обяви адвокат Жоро Чобанов, който е втори в листата на Нова република.

От надпартийното дясно обединение се противопоставят на задкулисните опити да се компрометират принципи, като се заменят с договорки и политически сделки. Защото не може да има подозрения за това, какъв е истински честният избор на десните хора, заявяват от Нова република.

Парламентарни избори 2017
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.