Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели следващите избори в Исперих, Кубрат, Лозница, Самуил и Завет

„На следващите избори ГЕРБ ще се стреми да спечели в общините в Исперих, Кубрат, Лозница, Самуил и Завет“, заяви на среща със симпатизанти в Разград зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов.

„Опозицията, в лицето на БСП, хаби време и нерви в опити да компрометира кметове и общински съветници от ГЕРБ, като по този начин се мъчи да спъва тяхната работа в полза на хората“, каза още Цветанов.

Преди срещата, Цветан Цветанов лично инспектира изразходването на целево отпуснатите 1 млн. лв за инфраструктурни обекти в Разград. Зам.-председателят на ГЕРБ бе придружаван от кмета на Разград д-р Валентин Василев, народния представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова и областния управител Гюнай Хюсмен. Те посетиха 3 от общо 20-те улици, чиято рехабилитация е напълно или почти завършена, като се очаква да бъдат ремонтирани още поне 6 улици. С отпуснатите средства се облагородяват и междублокови пространства, тротоари, градинки. „Поздравявам Общинската администрация в Разград за това, че въпреки кратките срокове, успяха да изпълнят всички процедури, предхождащи усвояването на тези средства. За други съседни общини също имаше отпуснати средства. За разлика от вас обаче, те не успяха да задействат тяхното усвояване заради мудните си общински администрации. В момента предвидените обекти за финансиране стоят непокътнати“, отбеляза Цветанов след инспекцията.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.