„Лудогорец” се срина срещу ЦСКА

Каза го Козмин Моци след края на мача – „Лудогорец“ изигра най-слабия си мач в цялата си история досега. И логично загуби от ЦСКА домакинския си мач в дербито на XV кръг. Това бе и първа загуба на Димитър Димитров като треньор на шампионите, която дойде едва в 20-я му мач. С този успех „червените“ се доближиха само на 2 точки от лидера.

Иначе Херо, който бе наказан за срещата, отново излезе със схема 4-3-3. Херо бе дал почивка на Вандерсон. Фалшива деветка бе Марселиньо, а по крилата действаха Лукоки и Мисиджан. В средата на терена бяха капитанът Дяков, Кампаняро и Анисе.

Първото полувреме завърши без гол. Второто започна ударно. Още в 49-та минута Марселиньо проби отляво. Задържа майсторски топката и я пусна към вклинилия се в защитата Кампаняро. Той изпревари Малинов, овладя спокойно и с левия крак я прати е мрежата на Черниаускас – 1:0 за Лудогорец. В 57-та минута Каранга прати в екстаз феновете на гостите, след като с глава изпрати кълбото в мрежата на закъснелия Броун – 1:1.

В 67-та минута Драганов изгони Каранга. Той пак удари с ръка Моци, заради което заслужено му бе вдигнат червен картон. В 71-та минута резервата Меркадо шокира домакините. Тиаго центрира от корнер, топката бе избита и попадна в еквадореца. Той би без да се замисли и прати кълбото в мрежата на Броун – 2:1 за „червените“! Херо реагира и пусна в игра веднага Кешерю и Вандерсон. До края домакините се опитаха да стигнат до гол, но не успяха да създадат нито едно голово положение.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.