Цветанов представи кандидатите за кмет на пет общини, двама не обяви по „тактически причини“

Д-р Валентин Василев е кандидатът на ГЕБР за кмет на община Разград на предстоящите през есента местни избори, обяви пред журналисти днес председателят на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. Вальо е изключително отговорен народен представител, опитът му като областен управител и контактите му от парламента са огромен негов плюс. Заради всичко това очакваме той да бъде подкрепен от избирателите, други политически партии и неправителствени организации, мотивира избора Цветанов.IMG_4523В надпреварата за Завет ще се впусне Младен Чакъров – един от основателите на партията в града.
В Исперих, една от трудните според Цветанов лудогорски общини, кандидат за кмет е „мъжкото момиче на ГЕРБ“, настоящият зам.-областен управител Виолета Тодорова. В партията са убедени, че тя ще удържи на очаквания след номинацията натиск върху нея.
Кандидатът за Кубрат е Красимир Великов, а за Лозница – активистът на партията и общински съветник Атанас Чопаков.
Кои са кандидатите на ГЕРБ за Самуил и Цар Калоян, макар че са известни, Цветан Цветанов не обяви по „тактически причини“. Това ще се случи по-нататък във времето.

Валентин Василев обеща напълно позитивна и прозрачна кампания и призова опонентите си да запазят добрия тон и да се пазят от изричане на думи, заради които да не могат да се погледнат след изборите. Цветанов го допълни, че със своя стил на поведение по време на кампания ГЕРБ е пример за останалите и на предстоящия вот ще разчитат на естествения си партньор – избирателите.
Партията ще стартира официално кампанията си на 13 септември в зала „Арена Армеец“ в столицата. Представянето на кандидатите в Лудогорието ще бъде в Разград с голям концерт на 9 октомври.
Цветанов каза още, че на изборите през есента целта на ГЕРБ ще са над 1700 общински съветника и много над 100 кметове на общини.
/e-Razgrad

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.