Фалстарт на „Лудогорец“ в Шампионската лига – при това у дома

“Лудогорец“ обърка тотално залозите на „познавачите“ и непоправимите оптимисти след загубата с 0:1 от „Милсами“ в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Единственият гол вкара Антонюк в 41-та минута.
Без никакво съмнение и доза запалянковщина – това не бе познатият „Лудогорец“. И без подвикванията от агитката към треньора, повече от ясно, че Бруно Рибейро трябва да вземе спешни мерки, за да остане тимът в „играта“ след реванша на 21 юли.
Вярно, през първата част разградчани бяха по-активният отбор, надиграха съперника и създадоха няколко положения, но… липсваше чистото положение. И голът дойде – във вратата на домакините. Четири минути преди края на първото полувреме.
Разградчани така и не успяха да преодолеят шока от случилото се. Второто полувреме бе може би най-слабото за отбора от поне две дузини мачове назад.
/e-Razgrad/

 

Бруно Рибейро: Ще преминем в следващата фаза на турнира

Б112яхме по-добрият отбор през целия мач. Имахме много възможности, нямахме само възможност да вкараме гол. Стори го противникът. Но имаме цяла седмица за подготовка. Не сме подценявали „Милсами“. Вчера и днес тренирахме ъглови удари и защита при ъглови удари но… Оптимист съм за изхода от мача идната седмица. Ще преминем в следващата фаза на турнира.
Вече мисля за мача с „Литекс“, усилията ни ще бъдат хвърлени там, което не означава, че не мисля за реванша идния вторник с „Милсами“. Имаме седмица време да се подготвим. Ще го направим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.