Петпроцентно намаление на карти и билети за мачовете на „Лудогорец“ за членове на КНСБ

Пет процента отстъпка от стойността на абонаментните карти за новия футболен сезон осигурява ПФК „Лудогорец” за членове на КНСБ, след като двете страни подписаха споразумение, съобщиха от Регионалния съвет на синдиката в Разград. Желаещите да закупят по-евтините карти е необходимо да заявят това на синдикалния председател или в офиса на КНСБ-Разград, а списъкът с имената ще бъде предоставен на касите на клуба.
Петпроцентната отстъпка ще важи и за билетите за предстоящите мачове на „Лудогорец”, като за улеснение на желаещите, а синдикатът ще посредничи за общо купуване на билети за предприятия и фирми, в които има синдикални организации срещу предварителна заявка.
КНСБ вече има подписани споразумения и с няколко разградски фирми, за подпомагане на своите членове с по-евтини покупки. „Тандем флекс” ООД – магазин за авточасти на бул. ”България”, осигурява 15 % отстъпка за всички авточасти и 5 % при покупка на гуми. С 5 на сто намаление ще могат да се купуват и лекарства от аптеките „Генезис” в Разград, Кубрат и Цар Калоян. За дамите от синдиката е договорен същият процент при покупка на дрехи и чанти от магазин „Юнона”.
Синдикалните членове доказват своята принадлежност към КНСБ или с членска карта, или чрез подписан и подпечатан талон от офиса на Регионалния съвет на конфедерацията.
Готови сме да си сътрудничим и с други фирми от местния бизнес, които биха желали да правят отстъпки за синдикални членове, казва председателят на РС на КНСБ Грациела Ранкова.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.