„Топлофикация – Разград“ е в готовност за новия отоплителен сезон

„Топлофикация – Разград“ е в пълна готовност за новия отоплителен сезон. Дружеството призовава всичките си клиенти да приключат ремонтите по вътрешните отоплителни инсталации, тъй като започва запълването им с вода и препоръчва на абонатите да предприемат необходимите мерки, за да избегнат евентуални течове и имуществени вреди.
Запълване на вътрешните отоплителни инсталации се извършва само от упълномощените лица, които са избрани от етажната собственост. Те съхраняват ключа от абонатната станция, обучени са как се допълва сградната инсталация и какви действия трябва да се предприемат в аварийни ситуации. Отоплението ще бъде пуснато, когато са налице необходимите условия – прогноза за трайно застудяване и три дни със средноденонощна температура под 12° C.
„Топлофикация – Разград“ дава възможност на своите клиенти да се откажат от месечните хартиени фактури и да ги получават на своите е-мейл адреси. Така ще проверяват сметките си веднага след издаването им, архивирането също ще е лесно и сигурно, а друго предимство е липсата на достъп на други лица до документите. Друг позитив е, че се пести хартия, което допринася за опазването на околната среда. За да се абонират за електронна фактура, клиентите трябва единствено да попълнят формуляр в Центъра за работа с клиенти.

„Топлофикация – Разград“ ЕАД благодари на своите изрядни клиенти и приканва всички, които са допуснали просрочие на задълженията си, да ги погасят.

Телефони за контакти:
При аварии или спиране на отоплението по топлопреносната мрежа и абонатни станции:
– в работно време – 084/66-24-75
– в извънработно време – 0879606210 или 0879606217

За проверка на сметка:
– в работно време – 084/66-24-75

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.