Теодор РОЛЕВ: Това е листата на бъдещето!

„Това е листата на бъдещето, а ние всички заедно сме екипът на бъдещия народен представител на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен” от Разградска област”. Така днес водачът на осмината кандидат-депутати – бизнесменът Теодор Ролев, представи себе си и колегите в стартиралата надпревара за 44-то Народно събрание.
На събитието в Разград бе и ръководителят на кампанията на реформаторите за предстоящите избори д-р Петър Москов.
„Заради листите на останалите, Разград заприлича на полигон за парашутно-десантни войски. А ние смятаме, че истинският защитник на интересите на хората, нает да ги представлява и бъде посланикът им в законодателния орган, трябва да бъде един от тях. Нашата листа е от такива хора – професионалисти, представящи много широк спектър от обществения и икономически живот на областта. Професионалисти, градящи кариерата си само на базата на свои лични качества и морал”, обясни присъствието на кандидатите за народни представители в реформаторската листа Ролев.
Втори в нея е застрахователят Людмил Тихчев – представител на община Кубрат, трета – д-р Евгения Керчева – педиатър, управител на клиниката за доболнична помощ „Вита Медика” и центъра за неотложна помощ „Вита”, следват инженерът еколог Атанас Зарков, който в момента се занимава със земеделие, преподавателката от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф” Ивелина Христова – три пъти Учител на годината, адвокатът Димо Борисов, дългогодишният преподавател по физическо възпитание в Техническата гимназия и водещ републикански съдия по тенис на маса Симеон Тодоров и икономистът Светломир Матев.
„Разградската листа на политическия съюз „Реформаторски блок – Глас народен” е от професионалисти и биткаджии, а заради опита ни от миналото, е много сполучлив, различен прочит на това кой трябва да те представлява в парламента”, защити избора на кандидатите д-р Петър Москов.
„Няма никакво съмнение, че политическият съюз „Реформаторски блок – Глас народен” ще има свое представителство в бъдещото Народно събрание и ще се бори за дясно-центристко мнозинство, което да изпълни целите на десните избиратели. В XXI век хората изискват от държавата правила и санкции, ако те не се спазват. Българската десница има призвание да подреди модерната държава на XXI век – да я накара да бъде там, където й е мястото: във финансирането и изграждането на инфраструктура във всички сфери и среда на живот, но и да я принуди да се оттегли откъдето не й е мястото: да се намесва в икономиката чрез всевъзможни регулации и тежести за бизнеса. Там тя трябва само да гарантира на всеки равнопоставеност”, очерта програмата на реформаторите д-р Москов. И прогнозира подобряване на изборния резултат на Теодор Ролев от последното му участие в кметските избори преди година и половина.
От своя страна Ролев заяви, че усилията на екипа на бъдещия народен представител на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен” от Разград ще е в намиране на начини за преодоляване на демографския срив, който пречи на местния бизнес и възпира външните инвестиции. А генералната политическа линия – недопускане на ново управление на ДПС и БСП.

Парламентарни избори 2017
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.