Роден модел изгря в португалската преса

Ивел Йорданов, представител на България в международния конкурс Best Global Model на годината 2016 г., която ще се проведе този понеделник в казино Estoril, е един от моделите, избрани за промоционалната кампания на мъжката колекция бельо на португалския футболист Кристиано Роналдо. Фотографиите с българинът на 22 години с бельо на на CR7, който в момента учи икономика и управление, може да се види на сайта на събитието.

С 1.84 метра височина, манекена, който моделира за големите международни марки, е фен на спорта. В допълнение към това – борба свободен стил, също редовно практикува муай тай, танци и жиу-житцу. „Да бъда актьор и известен модел“ е основната амбиция на Ивел Йорданов, един от кандидатите за модел на годината. 32 мъже и 48 жени от цял свят се борят за наградата Best Global Model на годината 2016.

За модния подиум Ивел Йорданов,родом от старопрестолния Велико Търново изгрява от сцената на Мистър София 2015,продуциран от Атанас Лазаров.Ивел заема първи подгласник. Следва световен конкурс в Анталия,Турция от където си тръгва с приз за най-красиво тяло и отново втори подгласник. Амбициозният топмодел е и предпочитан от модната седmица Sofia Fashion week 2015,2016. Лично дизайнера на мъжкия бранд Carducci Осма Узун избра Ивел за лице на марката в съседна Турция.

В програмата на конкурса в португалската столица всички участници в международната красива надпревара се срещнаха с кмета на Лисабон г-н Фернандо Медина. Представителят за България Ивел Йорданов лично подари на португалския градоначалник лимитирана серия от розово масло, визитната картичка на България и емблематичната биофреш българска роза.

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.