От днес продават билети за церемонията „Футболист на годината“, парите са за легла и матраци в детското отделение на разградската болница

От днес в Центъра за работа с деца в Разград върви продажбата на билети за церемонията „Футболист на „Лудогорец“ за 2017 г.“. Класацията, организирана за поредна година от „Green Ladies“ и „Green Front ’09“ – авангардът на „Обединени фенклубове „Лудогорец“ в страната, ще се проведе на 02.12. 2017 г. /събота/ от 19.00 ч. в залата на Общинския културен център.

Цената на билета е пет лева. Важно е да се знае, че номерът на билета се повтаря и на контролата. Точно с тези номера на контролата ще бъде теглена томболата сред феновете за наградите.

Вече е ясна и благотворителната кауза на тазгодишната класация „Футболист на годината“ – събраните пари от билетите и базара с календари, картички и фенартикули на любимия отбор във фоайето на новия театър ще са за легла и матраци, детски инхалатори и апарати за артериално кръвно налягане в Детското отделение на разградската болница.

Припомняме, че номинациите в класацията „Футболист на годината“ са в няколко категории: най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, футболист с най-голям принос в Лига Европа и Шампионска Лига, най- проспериращ млад талант от школата, най-добър треньор в ДЮШ и най-добър футболист за годината. Ще има и две специални награди – на организаторите на събитието – „Green Ladies“ и „Green Front ’09.

Всеки привърженик на Орлите може да подкрепи своя любимец онлайн, на адрес: futbolist2017.ludogorec.net

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на събитието.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.