Феновете на „Лудогорец“ отново избират „Футболист на годината“

Феновете на „Лудогорец“ имат възможността за поредна година да участват в класацията „Футболист на годината“ на любимия отбор. Организатори отново са „Green Ladies“ и „Green Front ’09“ – авангардът на „Обединени фенклубове „Лудогорец“ в страната.

Церемонията за тазгодишното издание на класацията „Футболист на 2017 г. на „Лудогорец“ ще е на 02.12. 2017 г. /събота/ от 19.00 ч. в залата на Общинския културен център в Разград .

Номинациите са в няколко категории: най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, футболист с най-голям принос в Лига Европа и Шампионска Лига, най- проспериращ млад талант от школата, най-добър треньор в ДЮШ и най-добър футболист за годината. Ще има и две специални награди – на организаторите на събитието – „Green Ladies“ и „Green Front ’09.

Всеки може да подкрепи своя любимец онлайн, на адрес: futbolist2017.ludogorec.net

Час и половина преди церемонията, във фоайето на театъра ще бъде открит базар с календари, картички и фенартикули на любимия отбор. Там всеки, влюбен в пишещия най-новата ни футболна история отбор на „Лудогорец“, може да подкрепи с покупка поредната благотворителна инициатива на фенклубовете на Орлите. В сумата ще бъдат включени и парите от билетите за шоуто.

Чаровните дами от „Green Ladies“ красят „Лудогорец арена“ от 2013 година, водени от единна цел и страст – да бъдат нежната подкрепа за силния шампион. Те са първият дамски фенклуб в страната, създаден на абсолютно доброволни начала. В момента момичетата с футболни сърца в него са 12: точно като футболен отбор на мач  – с единайсет полеви играчи и треньор.

В „Green Front ’09“ членовете са малко повече от 20, но вършат работа като за поне 200. През техните ръце минава всяка една хореография за шампионите, както всички други дейности извън стадиона, свързани с отбора. Застанали един до друг на всеки мач, те са сърцето и душата на агитката на „Лудогорец“.

С тези ентусиасти, влюбени и верни докрай на любимия „Лудогорец“, шоуто е гарантирано! Заповядайте! Нека подкрепим и благотворителната инициатива на „Green Ladies“ и „Green Front ’09“!

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на събитието.

/e-Razgrad/

Подробности за благотворителната акция и как може да се купят билети за церемонията „Футболист на „Лудогорец“ за 2017 г.“ организаторите ще обявят следващата седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.