Отборът на „Биовет” победи в празничния турнир по стрелба на МВР, а криминалист – по спортен риболов

Отборът на „Биовет” победи в турнира по стрелба за празника на МВР, а криминалист – по спортен риболов, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на вътрешното министерство.
Шест отбора се включиха в турнира по стрелба. На закритото стрелбище на Областната дирекция на МВР – Разград сили премериха тимовете на „Амилум България”, „Биовет”, Областна администрация, Районен съд – Разград, Областната дирекция по безопасност на храните и журналисти. Според регламента прецизната стрелба бе с пистолет „Макаров”, като първите три изстрела бяха пробни, а следващите пет – зачетни.
С 91 точки първото място завоюва отборът на „Биовет”. На второ място се класира тимът на Областна администрация – Разград, а на трето – „Амилум България”. В индивидуалното класиране най-точен се оказа мерникът на Тодор Крушевски от Областната управа, който постигна личен резултат от 43 точки. Второто място бе за Валентин Иванов от „Биовет” с 40 точки. На трето място се класира Анатоли Караджов от „Амилум” с 33 точки. Наградите на победителите връчи директорът на ОД на МВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.1 068
13 участника се включиха пък в състезанието по спортен риболов. Запалените рибари хвърлиха въдици на стената на язовир Бели Лом. Спонсор на турнира за поредна година бе фирма “Неломил” ЕООД, която предостави богатия награден фонд. Стартът на състезанието бе даден от главния съдия мс Цвятко Цветков. Състезателите, разположени на 10 метра един от друг, имаха право да ловят риба на една кука с всякакъв вид захранка, без жива риба.
На финала, след три часа, комисия претегли уловеното от всеки участник количество риба. На първо място се класира Иван Василев, оперативен работник от Районно управление – Разград, който постигна най-богат улов от близо 4,245 кг. Негова бе и най-голямата уловена риба с тегло 0,755 кг. Победителят получи скъп телескоп и корда. Второто място зае Ради Картов от УПБЗН-Цар Калоян с 1,595 кг риба. Той си тръгна с макара и захранка. На трето място се класира Александър Златев от сектор „Пътна полиция” с 1,525 кг улов. Негова бе и първата уловена риба в турнира.
Призът за нулев улов – живарник, спечели Теодор Тицов от РУ-Разград Наградите на победителите връчи началникът на РУ-Лозница Бисер Стефанов.
За всички присъстващи спонсорите бяха осигурили утешителни награди – плувки и захранка.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.