Общинският съвет в Кубрат ще узакони утре изпълнението на бюджета за полугодието

Поредното заседание на Общинския съвет в Кубрат ще се състои на 31.07.2015 г. /петък/, от 10,30 часа, в ритуалната зала на читалището в града. На него ще бъдат разгледани 9 докладни записки.
Като първа точка от дневния ред е предвидено приемането на информация за изпълнение на бюджета към 30.06.2015 г. Предстои одобряване на проектобюджета на община Кубрат в частта за местни дейности за 2016 г. и на актуализираната бюджетна прогноза на община Кубрат за 2017 – 2018 година на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. Ще бъде направена актуализация на годишните базисни наемни цени на земи от общинския поземлен фонд /ОПФ/ и изменение на Приложение № 1 към Наредба № 16 за стопанисване и управление на земеделските земи от ОПФ. Ще бъде направено изменение и допълнение на Решение № 481 по Протокол № 45 от 29.06.2015 г. на Общинския съвет, относно изграждане на информационни терминали на територията на община Кубрат.
Предстои Общинският съвет да вземе решение за извършване на продажба, чрез публичен търг с явно наддаване на 30 имота от общинския поземлен фонд в землището на с. Равно. Трябва да се вземе и решение за дарение, в полза на Министерството на здравеопазването на Република България на недвижими имоти – частна общинска собственост, за нуждите на Центъра за спешна медицинска помощ – Разград, филиал – Кубрат.
Ще бъде предоставено безвъзмездно на помещение за работни срещи и дискусии на Сдружението с нестопанска цел с обществено полезна дейност „Гражданско сдружение Кубрат“. Към списъка на длъжностите, имащи право на транспортни разходи, ще бъде прибавена и Филипина Христова – медицинска сестра в ЦДГ „Щастливо детство“ – Кубрат.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.