Мъжът, намерен мъртъв в джип в квартал „Бояна“, вероятно се самоубил

Мъж бе намерен мъртъв в луксозен джип в столичния кв. „Бояна“, на известната улица „Беловодски път“. На мястото в момента има полиция и се извършва оглед.
Към момента от МВР съобщиха единствено, че сигналът за откритото тяло е подаден към 9:00 часа тази сутрин на тел. 112. Самоличността на мъжа е установена. Той е на около 50 години, казаха пред „Дневник“ от МВР.
Би Ти Ви съобщава, че в стъклото на шофьорската врата има дупка от куршум. По информация на БНР мъжът се казва Лъчезар Иванов. Според Би Ти Ви Иванов е строителен предприемач.
Източници от полицията са обяснили пред държавното радио, че той няма криминални регистрации. По първоначална информация става дума за самоубийство, тъй като в колата е открит и пистолет. Има и други версиите за смъртта на мъжа, които се проверяват.
БНТ съобщава, че тази сутрин Иванов е излязъл 15 минути по-рано от обикновеното за работа. Той е взел със себе си и двата законно притежавани пистолета. На път за работа е отбил в странична уличка.
Заключил се в джипа, с който се е возил и се прострелял в главата с едно от оръжията. На таблото пред себе си написал на лист хартия телефона и името на жена си.
Трупът е открит от случайно минаващ гражданин, информира още БНТ. Двата пистолета са намерени до трупа в колата.
По данни на държавната телевизия Лъчезар Иванов е един от основателите на групировката „ВИС“ и е бил близък с братя Галеви, Мето Илиенски и Георги Илиев.

/dnevnik.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.