Михаил Миков подкрепи кандидата за кмет Денчо Бояджиев и листата съветници от БСП

Михаил Миков, председател на НС на БСП, пристигна в Разград, за да се срещне с избирателите и да подкрепи кандидатите на БСП в местните избори. Посещението на Миков започна от жк „Орел“, където заедно с Денчо Бояджиев, народния представител от ПГ на БСП “Лява България“ Георги Божинов, водачът на листата на БСП Елка Неделчева и голяма група кандидати за общински съветници се срещнаха с жители на комплекса и представители на медиите. Те бяха посрещнати на чаша кафе в едно от най-добрите заведения в квартала, собственост на кандидата за общински съветник от листата на БСП Цецко Маринов.IMG_6105
След това Михаил Миков се срещна с разградчани в Общинския културен център, пред които категорично заяви: „Подкрепяме Денчо Бояджиев заради всичко, което е направено и това, което може да бъде направено още за Разград. Той може и знае как да направи града едно по-добро място за живеене“. Той подчерта, че водената политика е за подпомагане на всички и най-вече на младите хора, които трябва да отглеждат своите деца в Разград. Като пример той посочи програмата на досегашния кмет на града и кандидат за следващ мандат от БСП за обновление на квартал „Орел“. Председателят на БСП подчерта, че в града има изградено много, но развитието на лявата политика в Разград трябва да продължи. „В Разград има икономическо оживление, бизнес среда и развитие. Ще продължим да помагаме на Бояджиев, за да продължи развитието на общината и на хората“, обеща бе Миков.
„На тези избори излизаме с най-сериозните и подготвени кандидати на БСП като Денчо Бояджиев и нашите кандидати за общински съветници. Те знаят какво да направят, за да се подобрява животът на хората“, категоричен бе Михаил Миков.
Инициативен комитет за издигане кандидатурата на Денчо Бояджиев за кмет на Община Разград
Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.