Кметът д-р Валентин Василев участва в среща с претендента кандидат на ЕНП за председател на новата Европейска комисия Манфред Вебер

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на партията, сред които и кметът на Разград д-р Валентин Василев, се срещнаха с претендента за кандидат на Европейската народна партия за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер. Срещата се проведе в рамките на конгреса на Европейската народна партия в Хелзинки, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
По време на срещата българската делегация декларира подкрепата си за кандидатурата на Манфред Вебер за председател на следващата Европейска комисия.
Председателят на групата на ЕНП в ЕП изтъкна, че по време на своите посещения в България с Бойко Борисов и Цветан Цветанов се е убедил колко добре България пази външната граница на ЕС и допринася за сигурността на всички европейски граждани и благодари за подкрепата на българската делегация от ГЕРБ за неговата кандидатура.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.