Кметове на български градове с видима промяна – в подкрепа на д-р Валентин ВАСИЛЕВ

Димитър_Н__коловДимитър НИКОЛОВ, кмет на община Бургас трети мандат

След осем години в местната власт мога да кажа, че за да е успешен един кмет, той трябва да отговаря на няколко условия:
Да е честен към гражданите – да изпълни обещаното, а когато това не е възможно – да обясни защо не е успял.
Да не спира да търси решения – ако не успее с едно решение, да опита чрез други.
Да не се отчайва от неуспехите, защото често те са ключ към много бъдещи успехи.
Д-р Валентин Василев отговаря на тези условия. И най-важното – той истински милее за Разград, а това е сигурна гаранция, че ще може да се справи с всички предизвикателства, които са ежедневие в общинската работа.
Затова ви призовавам в неделя, на 1 ноември, да гласувате и да дадете своята подкрепа за д-р Василев с бюлетина №6!

 

1 Таня Хрис__оваТаня ХРИСТОВА, кмет на община Габрово втори мандат

С усилията на целия екип на общината, на гражданите на Габрово успяхме да докажем, че една не толкова голяма община може да постига добри резултати, да реализира мащабни проекти. Всичко това стана възможно и благодарение на средствата, осигурени по оперативните програми, на европейските средства. Тази подкрепа промени много български общини, не само като големите Русе, Варна, Бургас, но и много от по-малките и средни градове.
Затова е важно начело на Разград да застане активен кмет, с добър екип, който да разбира смисъла на европейското финансиране, на правилното задаване на приоритети, както и на нуждата от участието на гражданите в целия този процес.
Само така ще има шанс за промяна и в Разград, за реално оживяване на общината, така че и тя да стане не само по-добро място за живот, но и да бъде показан целият й потенциал за бизнеса и привлекателността й за туристите и гостите.
Д-р Валентин Василев дава силна заявка, че знае как да постигне тези цели. Освен на силен екип, който предстои да избере, ако получи вашата подкрепа, той ще може да разчита на нас, кметовете от ПП ГЕРБ и на колегите си от Комитета на регионите, както и от останалите европейски институции, с които също ще може да се съветва чрез българските делегации там. Той заслужава вашия глас – доверете му се и го подкрепете и на 1 ноември, в Деня на будителите, гласувайте с бюлетина №6!

 

Plamen_StoilovПламен СТОИЛОВ, кмет на община Русе втори мандат

Уважаеми граждани на Разград,
Приятели,
Позволявам си да ви призова да подкрепите д-р Валентин Василев – кандидат на ПП ГЕРБ на балотажа в неделя, защото вярвам, че той има решимостта, силата и опита да промени вашата община.
Когато преди 4 години поех управлението на община Русе, той също беше един град, който е тръгнал по пътя на постепенното отмиране – с млади хора, които си отиваха, бизнес, който избираше момента, в който да напусне общината и хиляди други предизвикателства – в инфраструктурата, в екологията, образованието и социалната сфера. За четири години с много усилия и работа решихме част от проблемите, още много, обаче, остава за промяна. И все пак мога да кажа, че сега вече сме на верния път и това лесно може да се види.
Познавам Валентин Василев от дълго време, зная какви са възможностите му, вярвам и в умението му да избере точен и професионален екип, който да работи активно и всеотдайно за промяната в Разград. Впечатлен съм и от заложените в предизборната му програма приоритети, задачите, които си е поставил за решаване – реалистични, отговaрящи на нуждите на гражданите. Искам да напомня и че той може да разчита на подкрепата не само на нас, кметовете, но и на правителството за постигане на заложените цели.
Всичко това ме кара да бъда сигурен, че д-р Валентин Василев е истинската алтернатива за развитието на Разград! Доверете му се и гласувайте с бюлетина номер 6!

Пресцентър на ПП ГЕРБ
Местни избори 2015
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.