И Ешпиньо си тръгва от „Лудогорец“

На пресконференция в Смолян днес изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев призна за сериозен интерес от водещи европейски клубове към Жуниор Кайсара. Петричев не изключи възможността бразилецът да бъде продаден в близките дни.
„Бъдещето на Фабио Ешпиньо е различно от това на „Лудогорец“. Имахме доста разговори да си поднови договора, но при него има други опции, желаем му успех. Той даде не малко за Лудогорец“, каза още Петричев.
Владислав Стоянов, който също е спряган за трансфер в европейски клуб, каза, че засега остава при шампионите. „Щом съм тук пред вас, значи съм футболист на „Лудогорец“.
„Имаше не малко причини да приема офертата на „Лудогорец“. Това е отбор, който за няколко години извървя пътя от трета дивизия до Шампионската лига. Фантастично е да бъдеш треньор на такъв отбор“, сподели новият наставник Бруно Рибейро. Той представи пред медиите помощниците си – португалеца Марсело Чагаш и северноирландеца Андрю Смит.
Ръководството на шампионите днес обяви ипълната програма на лятната подготовка.
„Лудогорец“ ще изиграе пет престижни контроли по време на лагера в Австрия между 26 юни и 9 юли.
На 28 юни от 15.30 ч. българско време „Лудогорец“ среща завършилия на трето място в руското първенство през последния сезон ФК „Краснодар“. На 1 юли от 19 часа шампионът на България се изправя срещу румънския „Университатя“ – Крайова. Следва двубой с носителя на Купата на Русия „Локомотив“ – Москва. Мачът е на 4 юли от 18.30 ч. На 7 юли в 17 часа на „Лудогорец“ предстои сблъсък с вицешампиона на Чехия „Спарта“ – Прага, а на следващия ден Орлите ще премерят сили с шампиона на Русия „Зенит“ – Санкт Петербург. Мачът е от 19 часа българско време. На 9 юли групата на „Лудогорец“ се прибира в България.
Контролите на тима в Австрия ще се излъчват пряко по „Нова Спорт“.
Първата среща на „Лудогорец“ по време на лятната подготовка е във вторник (23 юни) в Смолян срещу ФК „Верея“. Срещата ще се играе на градския стадион и започва в 10.30 ч.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.