И Дерменджиев не успя да събуди от раз този отбор на „Лудогорец“

И Дерменджиев не успя да събуди от раз този отбор на „Лудогорец“. Наставникът се завърна в Разград вчера и явно само една тренировка с непознатото му ято на Орлите е недостатъчна да мотивира играчите поне малко да заприличат на онази „луда банда“, която пишеше футболна история не само у нас, но и във футболна Европа.
Вчера специалистът обяви, че плановете му са бързо завръщане на „Лудогорец“ начело на класирането в „А“ група и нова шампионска титла. Което никак не се връзва с това 0:0 в първия му мач от втория дебют на „Лудогорец арена“.
DSC_8537„Лудогорец“ стигна само до точката в домакинството си на последния в класирането „Пирин“ след поне двайсетина убийствени пропуска и две греди. Въпреки това, „Лудогорец“ бе много далеч от истината, от играта, която бяха свикнали да гледат феновете. Вероято и заради това стадионът съвсем не преливаше от публика.
Поне до утре, с мач повече, шампионите остават на три точки от лидера „Левски“, който има мач с „Локомотив“ – Пловдив. А Орлетата от Благоевград остават последни с шест точки актив.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.