Звезден квартет гостува в Разград с комедията „Методът”

Звездният квартет Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана и Христо Бонин гостуват идния четвъртък /16 март/ в Разград с безумната комедия „Методът Грьонхолм“.
„Методът Грьонхолм“ е разказ за погазването на всички морални норми в името на кариерата. Шведски психолог е разработил специална процедура за подбор на персонал, наречена на негово име – “Методът Грьонхолм”. В стерилното пространство без изход на голяма компания се срещат четирима кандидати за добре платена длъжност. Вместо обичайното събеседване обаче им предлагат странна игра. Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. Действието преминава през много неочаквани обрати и през цялото време държи зрителя в напрежение. Кой от тях ще получи желаната позиция? Отговорът на този въпрос е много по-неочакван, отколкото някой може да предположи…
Спектакълът ще се играе на сцената на Общинския културен център само на 16 март от 19 ч. Билетите са на цени от 8.00, 10.00 и 12.00 лв.
Телефон за заявки: 0897 218 666 – Татяна Прашкевова
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.