Двама кандидат-кметове – една цел: Да съхраним капанското

Снощи в залата на читалище „Просвета ” в Гецово, жителите на селото се срещнаха с кандидата за кмет Стоян Петров и независимия кандидат за кмет на Община Разград Денчо Бояджиев, които бяха и организатори на събитието.
Вечерта премина под мотото „Да съхраним капанското”, илюстрирано нагледно от концерта, обединяващ двата гецовски читалищни състава и Капанския ансамбъл. Поставен бе акцент върху духа и традициите на капанците, които са се съхранили през вековете, защото са били сплотени и единни.
В препълнената зала двамата кандидати за кметове споделиха своите идеи и конкретни ангажименти към село Гецово, които ще изпълнят през следващия мандат. Сред присъстващите бяха Стоян Димитров, Добрин Добрев, Петя Петкова, Илия Илиев, Цонка Донева, Таня Тодорова и други кандидати за общински съветници от БСП, начело с водача на листата Елка Неделчева. Тя представи кандидата за кмет на село Гецово Стоян Петров като човек с богат житейски и управленски опит. Участниците в концерта зарадваха публиката с автентичен фолклор, капански ритми и танци.

Инициативен комитет за издигане кандидатурата на Денчо Бояджиев за кмет на Община Разград
Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.