Валентин ВАСИЛЕВ: Подкрепете с номер 6 Росица Голошиева – кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Благоево

Кандидатът за кмет на община Разград Валентин Василев, както и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ се срещнаха с жители на село Благоево. На срещата присъства и кандидатът за кмет на ГЕРБ Росица Голошиева.
Подкрепете с номер 6 в бюлетината Росица Голошиева за кмет на село Благоево, призова Валентин Василев – кандидатът за кмет на община Разград от ГЕРБ при представянето на общински съветници и кметове на кметства в региона. Достойните кандидати на ГЕРБ са пред вас не да дават празни обещания, а да поемат конкретни ангажименти, посочи Василев.
Той сподели с присъстващите, че за последната година жителите на Разград са намалели с 3500 души, което е показател за лошият мениджмънт на общината ни и липсата на перспектива за младите тук. „Нагледахме се на предизборни обещания, а хората не искат това. Искат работа и адекватно заплащане на труда им, за да не им се налага да оцеляват а да живеят нормално“, заяви той.
С ремонтът, който тече в Разград от една година насам, се отрази неблагоприятно и на малкият и среден бизнес в града ни. За асфалтирането на улиците в Разград бяха изтеглени 7 млн. лева, които общината трябва да връща, всички ние трябва да ги връщаме, сподели Василев.
„Не може в продължение на 25 години общината ни да бъде управлявана по този позорен начин“, заяви той. На въпроса към жителите на Благоево: „Какво се случи в Благоево и какво е направено през годините във вашето село?“, хората отговориха красноречиво: „Нищо!“.
Нека този път докажем, че наистина искаме промяна и го изразим с гласа си на 25 октомври“, каза Валентин Василев.
Пресцентър на ПП ГЕРБ
Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.