В Кубрат – награди за учители за реализирането на програма „Знанието е превенция“

Благодарствени писма, награди и материали с позитивни послания получиха 10 учители от кубратски училища, сред които и директори с принос в превантивната дейност на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни за 2018 година.
Срещата в общинската администрация точно на Игнажден откри секретарят на комисията д-р Надие Карагьозова, че „това е началото на серия от добри срещи и хубави поводи за всички през идната година“.
Председателят на комисията и зам.-кмет Орхан Мехмед поздрави и благодари на директорите на ПГ – Кубрат, Ива Николова и ОУ – Равно, Ю. Юмук и учителите от общинските училища за активното участие и насърчаване на децата за участие в различните форми на превенция, които е организирала комисията през годините. Специални гости на събитието бяха председателят на общинския съвет Хюсен Юмеров и учениците (Ива Митева, Еляра Кенанова и Симеон Атанасов) с награди от национални конкурси представили достойно МКБППМН и Клуб „Емпатия“. Наградените са: Цветомира Стоянова, Нуршен Халилова – начални учители от СУ „Христо Ботев“ – Кубрат; Ива Николова (директор), Ахмед Кенар, Айтен Билял, Кенан Софта – учители от ПГ – Кубрат; Фатме Чакърова – учител в ОУ – Беловец; Гюлбахар Мехмедова – учител в ОУ – Юпе;, Вели Мехмедов -учител в ОУ – Бисерци и Ю. Юмук – директор на ОУ – Равно.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.