Бруно Рибейро: Ние сме отбор, а не индивидуалисти, утре излизаме за първа от много предстоящи победи

В навечерието на мача от втория квалификационен кръг на Шампионска лига с молдовския „Милсами“, треньорът на „Лудогорец“ Бруно Рибейро даде първата си пресконференция
в Разград. И бе много кратък в експозето си:
„Това е първи мач, очаквам първа победа от многото предстоящи“ -каза треньорът.
„Само Марселиньо е наказан, но ние сме отбор, а не индивидуалисти. Ще бъдем отбор и в негово отсъствие, но кой ще го замести, ще разберете утре“, не издаде смяната Рибейро, макар че загатна, че поне половината от състава ще е като този от мача със „Зенит“.
Съперникът бил добре проучен, Рибейро гледал мачове на „Милсами“, защото „в Шампионска лига всеки отбор е класен. Но и „Лудогорец“ е такъв, ще разчитам на играчите си и очаквам победа“, не крие оптимизма си специалистът.
За Рибейро Моци е лидер и в съблекалнята, и на терена. „Чудесно е, че е с нас. А помага и на мен“, каза за румънеца треньорът. Що се отнася до Препелица, оценката бе следната: „Той е един класен играч, но не е готов на 100 %, утре ще играят само футболисти готови на 100%, но вероятно може да играе известно време, ще разчитам на него“.
Рибейро не допуска никакво подценявана на съперника утре. „Тук съм да побеждавам, независимо дали играем с „Реал“, „Барселона“ или „Милсами“, категоричен е португалецът.
Той разкри, че селекцията още не е приключила. Отборът имал нужда от още двама-трима футболисти. И за мястото на Хамза, който сега играе в дублиращия тим, но не бил „закован“ там.
Щабът имал списък с около 20-25 играчи, които наблюдава, „играчи с по-голяма класа – като целите на „Лудогорец“, завърши накрая Бруно Рибейро.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.