Бразилски защитник дойде в „Лудогорец“, а Натанаел преподписа договора си до 2020 г.

Един от най-добрите чуждестранни защитници в първенството на Украйна и доскорошен капитан на „Заря“ (Луганск) – Рафаел Форестър, подписа договор с „Лудогорец“, съобщиха от пресцентъра на клуба.

Освен на украинския тим централният бранител е носил екипа и на елитния бразилски „Гояс“. Форестър вече е в България, минал е успешно медицинските изследвания. Той ще бъде представен официално пред медиите от старши треньора Димитър Димитров в четвъртък в 14.00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“.

Форестър има опит в европейските клубни турнири, след като бе неизменен титуляр в „Заря“ Луганск при участието на тима в групите на Лига Европа през миналия сезон. Очакванията на спортно-техническия щаб на „Лудогорец“ са той да вдигне класата в отбранителната линия на отбора.

Медувременно, бразилският ляв бек Натанаел Пимиента удължи договора си с „Лудогорец“ до 2020 година. Сърцатият защитник изигра серия силни мачове с Орлите в европейските клубни турнири срещу водещи отбори от Европа, вкара и запомнящи се голове, сред които този във вратата на ПСЖ.

Натанаел е в „Лудогорец“ от лятото на 2015 г.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.