Благотворително – за Селена и Борислава

Стотици малки, големи, още по-големи и пораснали отдавна самодейци участваха по покана на Федерацията на жените и читалище „Развитие“ в Разград в благотворителния концерт за Селена Веселинова и Борислава Колчакова.
IMG_6917Своя подарък те направиха за двете момичета в навечерието на деня на християнското семейство в препълнената зала на читалището.
И всички заедно – от билети и от касичка във фоайето събраха 1510 лева. Селена Веселинова е с 98% слепота, но свири великолепно на пиано в Музикалната школа „Илия Бърнев“. А Борислава Колчакова от Природо-матеметическата гимназия пострада в катастрофа. За нея в касичка в магазин „Терамаркет“ вече са събрани други 375 лева.
IMG_6913На сцената пяха, свириха и танцуваха Мажоретният състав, танцова формация „Феникс”, балет „Арабея” и детска танцова школа „Хорце” при Центъра за работа с деца; талантите от танцовите школи „Емиденс” и „Сладури”; Балетната школа и почти всички възпитаници на Музикалната школа „Илия Бърнев“ към читалище „Развитие“.
Там бяха още децата от от ЦДГ „Зорница”, Средношколският танцов състав „Лудогорска младост” Детският танцов ансамбъл „Лудогорче” към Капанския ансамбъл, както и игралците от Танцово студио „Калина Рада”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.