Библиотеката в Разград отново събира под един покрив неправителствените организации

В 16.30 ч. утре Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ отново ще докаже себе си като обединителен център за общността и гражданския сектор в региона като събере и представи на едно място обществените каузи важните за региона на Разград и нестопанските организации, които ги защитават.
30 представители на НПО от Лудогорието ще имат възможност да представят работата си и проектите си, да демонстрират ползата от работата си за местната общественост и да привлекат съмишленици в лицето на гражданите, местния бизнес, местните власти и медиите. Информационното изложение ще спомогне за информираността на обществото за нуждата и целите от НПО сектора, а сътрудничеството на регионалната библиотека с НПО сектора ще даде гаранция за единство на общественозначимите цели, уточняват от библиотеката.
Събитието се организира в рамките на проект „Библиотеката – обединителен център на НПО сектора и общността в региона на Кърджали, Разград и Враца“ в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България и се изпълнява от фондация „Глобални библиотеки – България“ в партньорство с Фондация „Помощ за благотворителността в България“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.