Торта от кмета за Коледа на обитателите на Дома за възрастни хора

Кметът на Разград д-р Валентин Василев и зам.-областният управител Нурие Црънгалова, председателят на Общински съвет Надежда Радославова и зам.-кметът на Разград Ердинч Хасанов, днес бяха гости на коледния празник в Дома за възрастни хора. Градоначалникът поздрави домакините и им пожела здраве, щастие и много поводи за усмивки през идващата 2016 година. А от името на общинската администрация им подари торта.
От свое и от името на областната администрация г-жа Црънгалова пожела на обитателите на дома много здраве, обич, топлина и достойни старини.
DSCN5871Поздрави и подаръци поднесоха още и председателят на Общински съвет Надежда Радославова, зам.-кметът на Разград Ердинч Хасанов, представители на държавната власт и много други гости, съобщиха от пресцентровете на двете администрации.
На тържеството музикално-поетична програма изпълниха деца от III „б” клас на ОУ „Н. Й.Вапцаров” в Разград, третокласници от с. Раковски, деца от Центъра за настаняване от семеен тип, както и Български червен кръст.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.