Общинско първенство по тенис на маса в Исперих

В спортната база на ОУ „Васил Априлов“ се проведе поредното първенство по тенис на маса за мъже- отборно и индивидуално, организирано от община Исперих със съдействието на УСК „Васил Априлов“.
В състезанието се включиха майсторите на тениса от общината, които отново демонстрираха много добри умения, желание и висок спортен дух. Срещите преминаха изключително напрегнато и равностойно, а победителите в тях се излъчиха при оспорвана борба и много емоции.
Победител в отборното класиране стана отбор „Юрукчеви“ в състав: д-р Самедин Сабит, Еркин Ниязи и Сали Осман. На второ място остана отбор „Скрита сила“ в състав: Димитър Спасов, Синан Зикриев и Мехмед Мухарем . На трето място се класира отбор „Хан Аспарух“ /Асен Матев, Станьо Пеев, Ердем Еркин/.
Излъчени бяха и индивидуалните първенци на общината по тенис на маса.
На финала се срещнаха добре познати противници – Асен Матев и Синан Зикриев, като този път надделя Зикриев и стана общински шампион. В спор за третото място Димитър Спасов и д-р Самедин Сабит показаха много майсторство и интелигентност в играта. И в тази среща победителят се излъчи с малка разлика в точките, като д-р Сабит наложи превъзходство в самия край на срещата.
Директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности“ при община Исперих Сали Назиф награди победителите в първенството и им благодари за демонстрираното майсторство. Г-н Назиф връчи специални грамоти за съществен принос в развитието на спорта тенис на маса в община Исперих на ветераните Сали Осман Ибрям и Мехмед Мухарем Ахмед /Пощата/, които и сега показаха спортно дълголетие и висок спортен дух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.