Областният управител връчи дипломите на отличниците от ПГСС „Хан Аспарух“ – Исперих

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържественото връчване на дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация в ПГСС „Хан Аспарух“ – Исперих и връчи дипломите на отличниците в гимназията.

В приветствието си към зрелостниците и по-малките ученици от училището Г.Хюсмен поздрави тазгодишния випуск за лекото повишение в успеваемостта, част от тенденциите в цялата област. Пожела на по-малките да положат още по-сериозни усилия в овладяването на знания и умения в професиите, така важни и необходими за нашия регион и да покажат още по-добри резултати от завършващите тази година.

Тазгодишният випуск е от 83 ученика, четирима са отличниците сред тях: Мелис Неждет Хасан, Гюсюм Гюрсел Шериф, Айсел Тефик Шакир и отличник на държавните зрелостни изпити – Исмаил Юнуз Сюлейман.

Сред по-малките има още 32-ма отличници – съобщи директорът на гимназията Сали Назиф. Той обяви още, че 23-ма ученици безплатно и успешно са усвоили категория „Ткт“ – трактористи, на 11 от тях им предстои изпит за категория „Твк“ и „Твк-З“. 20 ученици безплатно и успешно са положили изпит за управление на автомобил – кат. „В“, както и още шестима, на които им предстои изпит.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.