Новините около мача „Лудогорец“ – „Милсами“ утре

„Лудогорец“ обяви, че въвежда специална организация за предстоящия утре мач с „Милсами“ от II предварителен кръг на Шампионската лига. Поредната евробитка на шампионите срещу първенеца на Молдова е с начален час 20,45 ч., а стадионът ще отвори врати в 18,45 ч. Клубът призовава привържениците да дойдат на „Лудогорец Арена“ по-рано, за да се избегне струпване по входовете. Феновете, които все още нямат билети за двубоя, могат да се възползват от предварителната продажба. Освен на клубната база, утре входни талони ще се продават и на „Лудогорец Арена“. В деня на мача в 12 ч. ще отвори касата на сектор „В“, а от 17 ч. ще работят всички каси. Очаква се стадионът да бъде пълен. До момента от предварителната продажба има закупени над 4000 билета.
Ръководството на „Лудогорец“ уточнява специално, има промени в наименованията на секторите на стадиона. Досегашният сектор „Б“ е преименуван на сектор „А1“. Трибуна „Моци“пък е сектор „Б“. На трибуна „Моци“ действа електронна система за чекиране на билетите. Призивът е да се спазват указанията на стюардите, за да се избегнат струпвания пред турникетите.
Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат специални мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с „Милсами“. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и употребили наркотични вещества. Внасянето на бутилки, остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено. Забранено е стоенето на пътеходите и използването на лазери.
„Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.
Тренировката на „Лудогорец“днес на клубната база ще бъде закрита за фенове. В 12 часа Бруно Рибейро ще даде пресконференция на стадиона. „Милсами“ ще проведат официалното си занимание в 18,30 ч. на „Лудогорец Арена“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.