Майка скочи с детето си от петия етаж на жилищен блок в Бургас

Млада жена скочи с малкото си дете от петия етаж на жилищен блок в Бургас, съобщиха от полицията в града. Тя е загинала на място. Лекарите се борят за живота на 3-годишното ѝ момиченце. Инцидентът е станал тази вечер малко след 18 ч. на улица „Батак“.
33-годишната жена е руска гражданка, пребиваваща временно у нас. Тя е била семейна, като съпругът ѝ работел в Москва и идвал в България епизодично. Жената отглеждала сама 3-годишното си момиченце, с което живеела под наем в апартамента на петия етаж в жилищната кооперация в Бургас от близо 2 години, уточняват от полицията.
По данни на свидетели жената заедно с момиченцето се прибрала около 18.00 ч. в жилището си. Минути по-късно скочила през терасата, падайки във вътрешния двор на кооперацията, като сигнал за инцидента подали нейни съседи, които се връщали от работа.
Своевременно районът около местопроизшествието е отцепен от полицейски служители. Те са констатирали смъртта на жената, а детето е откарано в МБАЛ – Бургас.
То е в тежко състояние, с опасност за живота. Има черепно-мозъчна травма, контузия на белия дроб, фрактури на лявата ръка и левия крак и множество вътрешни поражения, съобщи радио „Фокус“ – Бургас. Работи се по уточняване причините за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.