Майката на осиновената дъщеря на Анджелина Джоли търси контакт с детето си

Биологичната майка на едно от децата на Анджелина Джоли – 12-годишната Захара, осиновена като шестмесечно бебе от Етиопия, иска контакт с дъщеря си. Ментеваб Давит Лебисо се обърна към актрисата от страниците на британския таблоид „Дейли мейл“.
Според документите за осиновяването родителите на Захара са починали от СПИН. Давит Лебисо обаче по-късно заяви, че е жива, предаде БТА.
Етиопката смята, че Захара има голям късмет да се присъедини към семейството на Анджелина Джоли, но все пак търси контакт с детето си. „Не искам да я взема обратно, а да поддържам контакт с нея, да мога да й се обаждам и да разговарям с нея“, казва тя.
Според разказаното пред „Мейл“ Лебисо е имала тежък живот – забременяла със Захара вследствие на изнасилване. Днес тя преживява като рентиер на две стаи в малката си къща, от което взима приблизително 18 долара месечно.
Известната актриса още не е реагирала на молбата на Лебисо. В момента тя е в развод с Брад Пит, с когото води тежка битка за попечителство над шестте им деца. Двамата осиновиха Захара заедно.

ДНЕВНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.