Крисия и Свилена Дечева – сред наградените Достойни българи

Премиерът Бойко Борисов стисна днес ръката на всеки от 35-те наградени на церемонията „Достойните българи“ в инициативата на БНТ и в. „24 часа“. Той бе седнал близо до сцената и ставаше на крака за всеки от наградените. След това му подаваше ръка и му благодареше за добрите дела.
Борисов връчи и лично медалите за „Достойни българи“ на Крисия и Свилена Дечева, вокалната педагожка на Крисия, която я подготви за големия успех на детската Евровизия. Преподавателка с голямо сърце, която вдъхновява децата и ги учи да не се предават пред трудностите, пише в мотивите за наградата. Медали получиха и близнаците Хасан и Ибрахим, които бяха с Крисия на конкурса.
„Тези герои са на всички нас и balgari 1ще бъдат показани. Действително едни са избрани – още веднъж браво на тях. Излязоха и християни, и мюсюлмани на сцената – това е силата на България. Всички да сме заедно, заяви на церемонията премиерът Бойко Борисов.
Инициативата на БНТ и в. „24 часа“ „Достойните българи“ се провежда за 13-та поредна година. През това време бяха наградени 423 достойни българи, помогнали на изпаднал в беда. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.