Комисията по транспорт обикаля селата, първата приемна бе в Гецово

По идея на общинския съветник Иво Димитров, членове от Постоянната комисия по транспорт и устройство на територията към Общински съвет в Разград организират изнесени приемни по селата в общината. Първата от поредицата срещи бе с хората в Гецово. В салона на читалището председателят на ОбС Милена Цанева, зам.-кметът Ценка Таракчиева, председателят на транспортната комисия Иво Димитров, общинският съветник Наско Анастасов и д-р Михаил Балтаджиев, чуха че сред основните проблеми в селото са сметосъбирането и извозването на събраните отпадъци, транспортната връзка с Разград, безобразното състояние на улиците, поддържането на зелените площи и липсата на табели с имената на улиците. Според Иво Димитров – все решими въпроси, в компетенциите на кмета и на създаване на добра организация на работа. Що се отнася до обществения транспорт, тук ще бъде задължителна намесата на общинската адмIMG_2636инистрация.
След обиколката по селата комисията ще обобщи проблемите, но според Димитров най-важното би било да има видим за хората резултат – нещо, за което членовете на пътуващата приемна имали принципно съгласие. За да чувстват хората, че се чува гласът им и търси мнението им не само по избори.
Днес пред пътуващата приемна проблемите си ще могат за поставят жителите на Осенец – в 11 часа, и в Дряновец – в 12.30 ч. За утре са насрочени срещите в селата Балкански и Благоево – съответно в 11 и 12 часа. Графикът са обиколката в останалите села през следващата седмица ще бъде оповестен допълнително.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.