Кметът д-р Валентин Василев откри финалите по бадминтон и тенис на маса на Ученическите игри

Кметът на Разград д-р Валентин Василев откри финалите на “Ученически игри 2018“ по бадминтон и тенис на маса /момичета и момчета 5-7 клас/, в които участват общо 240 млади спортисти. Градоначалникът поздрави децата и ги приветства в Разград. Той им пожела приятни емоции и победи. И честна игра, в която да открият нови приятелства и да се забавляват, докато спортуват.

Зам.-областният управител Евгени Драганов пожела олимпийският дух да е с младите хора, избрали да се развиват в тези два спорта.

Десет отбора момчета и момичета участват в надпреварата по бадминтон. По десет отбора са и участниците по тенис на маса.

Организатори са Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация „Спорт за учащи“, Регионално управление на образованието – Разград, Областен клуб „Спорт в училище – Разград“ ОС на БФС – Разград и Община Разград.

Турнирът по тенис на маса се провежда в залата на ОУ “Васил Левски“, а по бадминтон – във физкултурните салони на ПГИ “Робер Шуман“ и НПТГ “Шандор Петьофи“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.