Подаръци за малчуганите на второто „Ин витро“ парти

За втора поредна година Община Разград организира парти по случай 1 юни – Ден на детето с деца и родители, подпомогнати от Общинската програма „Ин витро“.

На тържеството кметът д-р Валентин Василев поздрави децата и родителите, пожела им да ги отгледат с любов и да ги изучат. И обеща, че Общината ще направи всичко възможно, за да има още много деца.

Янка Георгиева благодари на съветника от ГЕРБ Радиана Димитрова за идеята й за създаване на програмата „Ин витро“ към Община Разград. Тя поздрави майките, бащите и децата за празника, сподели, че са горди с това, че тези деца радват вече своите семейства и им пожела още дечица.

Малчуганите получиха от кмета на Разград д-р Василев хубав подарък и почерпка за празника. За музикалния фон се погрижи Деница Николова от Музикална школа „Илия Бърнев“.

След което петте деца сложиха отпечатъци от боичка с ръчичка на голям бял картон, където всяка година ще се „подписват“ новите бебенца.

В партито участваха още зам.-кметът Галина Георгиева и членове на комисията, назначена към програмата – председателят Елка Драмалиева и Йълдъз Шеремед, Кремена Приставова. Присъстваха и членове на комисията по социална политика в Общински съвет – Разград Надежда Радославова и Наско Анастасов.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.