Кандидат-кметовете на ГЕРБ – на работно посещение в Брюксел

Кандидат-кметовете на ГЕРБ от вчера са на тридневно на работно посещение в Брюксел. Днес програмата им включва работни срещи с председателя на ЕНП Жозеф Дол, с председателя на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, с генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез и с председателя на групата на ЕНП Манфред Вебер. Утре 30-членната делегация, водена от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне и със заместник-председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева, съобщиха от пресцентъра партията в Разград. В групата е и одобреният с решение на Изпълнителната комисия на партията кандидат за кмет на Разград – народният представител д-р Валентин Василев.
По време на срещата днес с Жозеф Дол Цветан Цветанов благодарил за подкрепата на ЕНП към ГЕРБ и обещал победа на предстоящите местни избори. От своя страна домакинът изразил абсолютната си увереност, че кметовете са най-важните хора за една партия, че когато те са близо до хората и работят прозрачно могат да се спечелят всички избори и пожелал добри резултата на 25 октомври.
А кметът на Бургас Димитър Николов заявил, че ”успехите на България и на ГЕРБ са резултат и от работата на кметовете от ГЕРБ“.
В края на срещата Жозеф Дол получил от името на кметовете от ГЕРБ подарък – реплика от Летнишкото съкровище.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.