Суперкупата на България – на 12 август, в шампионата „Лудогорец” влиза с две тежки гостувания

Финалът за Суперкупата на България между „Лудогорец” и „Черно море” ще се играе на 12 август, стана ясно след тегления жребий за новия сезон в „А” група, който стартира на 18 юли.
Участниците в първенството ще играят четири пъти помежду си в рамките на 36 кръга. Няма да има плейофи. Според новите правила последният ще изпада в „Б” група, а за оставане в елита предпоследният отива бараж срещу втория от „Б”-групата.
Жребият повели „Лудогорец” да влезе в шампионата с две тежки гостувания – на „Литекс” в първия кръг, а във втория – на съперника си за Суперкупата – носителя на Купата на България „Черно море”
На „Лудогорец арена” пръв на шампиона ще гостува „Левски” в третия кръг, после разградчани ще пътуват до Монтана.
Следват домакинство на „Локомотив” – Пловдив и гостуване на „Пирин”. После е ред на „Славия” да дойде до „Лудогорец арена”. В осмия кръг Орлите „летят” до Стара Загора за мач с „Берое”. Първата четвърт от шампионата за „Лудогорец” ще затвори с домакинство на „Ботев” – Пловдив.
До края на календарната година има три прекъсвания на шампионата за мачовете на националния отбор: от 31 юли до 8 август, от 5 октомври до 13 октомври и от 9 ноември до 16 ноември.
Отложените срещи от първенството ще се играят на 21 октомври и на 16 декември.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.