Кандидатът за кмет на община Разград д-р Валентин ВАСИЛЕВ: Залагам на работа, а не на обещания

Кандидатът за кмет на Разград д-р Валентин Василев се срещна с пенсионери от Клуба на пенсионирания учител в Разград. Членовете на клуба му благодариха за всичко, направено от него през годините – осигурени мебели и дарения. Василев призова присъстващите на срещата да гласуват на изборите, за да неутрализират купените гласове.
„Не искам да обещавам. Искам да работя и да изпълнявам това, което вие искате от мен”, заяви Василев. Той допълни, че ако се намерят начини младите хора да бъдат задържани, посредством работни места, градът ще се съживи и икономиката ще тръгне нагоре. Присъстващите изразиха подкрепата си за кандидата за кмет на Разград.
По-късно същия ден д-р Василев посети село Балкански, където представи кандидата за кмет на ГЕРБ Свилен Витанов. „Като бивш кадър на МВР и МО, съм научен на ред и дисциплина и искам да бъда такъв и в работата си като кмет”, заяви Витанов. „Живея в това село, познавам хората, познавам проблемите, вече съм начертал и план за тяхното разрешаване“, допълни кандидатът за кмет на населеното място. Като пръв свой приоритет Витанов отбеляза създаването на малък обществен съвет, изграден от представители на всички махали в селото. „Само така ще можем заедно да намираме решение на дребните, битови проблеми”, заяви той. На срещата бяха обсъдени и други проблеми в населеното място: остарялата електропреносна мрежа, липсата на детска площадка, което кандидатът за кмет определи като недопустимо.

Пресцентър ПП ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.