Spice girls се връщат на сцена, но без Виктория Бекъм

Култовата група Spice Girls се завръща на световната сцена. Това ще бъде по случай 20-годишният й юбилей. „Спайските“ решиха да се съберат за грандиозно турне.
„Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално“, казва Мел Би.
Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм.
Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от „красивото оттегляне“.
Колкото до другите „спайски“, Мел Би, Мел Си, Ема и Гери Халиуел – те ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане.
Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размер на хонорарите – има слухове, че всяка от тях може да получи по 10 милиона паунда.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.