Обама с последно съобщение в мрежата като президент

Барак Обама пусна последното си съобщение в социалните мрежи като президент.

„За мен бе чест за ви служа. Вие ме направихте по-добър лидер и човек“, гласи то. След това той прикани привържениците си да го следват в новата му роля – ръководител на фондацията с неговото име.

„Няма да спра. Ще бъда неотлъчно до вас като гражданин, вдъхновен от гласовете на истината и справедливостта, хумора и любовта“, допълни Обама.

Той използва официалния си акаунт в социалната мрежа, който трябва да предостави за ползване на Тръмп, за да обяви създаването на фондация „Обама“. Барак призова привържениците и сънародниците си да използват тази фондация, за да споделят с него своите мнения.

Линкът към сайта на фондацията (Obama.org) препраща към двеминутно видео, в което говорят Барак и Мишел Обама. Там присъства и лозунгът от последната реч на президента на 10 януари: „Искам да вярвате не в моята способност да донеса промяна, а във вашата“.

Малко след посланието Обама посрещна Доналд и Мелания Тръмп в Белия дом.

Това е последната среща на Тръмп с Обама преди да положи клетва като 45-ия американски президент.

Предвидено е четиримата да пият чай в Синия салон в Белия дом. След това те ще отпътуват с автомобилен кортеж към Капитолия, където Доналд Тръмп ще положи клетва като президент на САЩ и ще произнесе реч.

Сross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.