„Лудогорец“ представи първото ново попъление – Жоао Пауло

„Лудогорец“ представи на първата си за 2017 г. пресконференция първото ново попъление на шампионите – Жоао Пауло, който идва от „Ботев“ (Пд).

„Имах оферти и от други отбори, но избрах „Лудогорец“, защото това е най-добрият тим в България. Бързо се разбрах за личните условия, нямаше проблем. Знам какво е нивото на Лудогорец и как играе отборът. Започвам да работя, за да се наложа“, заяви бразилецът.
На пресконференцията присъстваха още изпълнителният директор Ангел Петричев, треньорът Георги Дерменджиев и капитанът Светослав Дяков.
„Като цяло сме се съобразили с исканията на треньора за зимната подготовка. Отборът заминава в неделя за Анталия. Доволни сме от условията, която са ни предоставили организаторите“, коментира Петричев. „Възможно най-скоро започва реконструкцията на сектор „В“. Идеята е да се създадат условия и когато този сектор е готов, да започне и реконструкцията на централната трибуна. Секторът ще е удобен за зрителите. За нас комфортът на феновете е от голямо значение.
Натъртвам и на сигурността. Няма да направим компромис никога в това отношение. В края на годината получихме разрешителното за ползване на базата. Тя вече може да се експлоатира. Ще предприемем действия за лицензиране на терен 1. Получава се едно прекрасно малко стадионче. Планираме и провеждането на един международне детски турнир“, добави шефът.

„Съобразили сме времето за подготовка така, че да бъдем в оптимална форма за срещите с ФК „Копенхаген“. Времето е малко и трябва да работим по-интензивно. Полусезонът бе успешен, но и напрегнат. Футболистите идват с няколко дни по-късно, за да починат. Тези съперници, които съм определил, всеки един от тях ще допринесе за добрата ни игра срещу ФК „Копенхаген“, коментира треньорът Дерменджиев.

„Мечтите ни са големи в Лига Европа, но ще видим докъде ще стигнем. Най-важно е първо да преодолеем следващото препятствие – ФК „Копенхаген“. Моята мечта е отново да сме шампиони, отново да имаме поводи за празници и луди вечери, но най-важното от всичко може би ще е отново влизане в групите на Шампионската лига. И вече излизане от групите като първи или втори отбор“, пожела си капитанът Дяков.
/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.