12-годишната Жаклин Тарачки и разградските таланти Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев на сцената при шампионското награждаване на „Лудогорец“

Едно от най-талантливите деца, участвали в музикални реалити формати – 12-годишната Жаклин Таракчи, ще пее за феновете на „Лудогорец“ преди съботния мач с Левски, съобщават от пресцентъра на клуба. След неговия край футболисти и треньори ще получат златните медали и купата за седмата поредна титла. Родената в Разград певица, която стана всенародна любимка с представянето си в шоуто „България търси талант“, ще подгрее публиката преди първия съдийски сигнал. Редом с нея публиката ще забавляват още таланти от Разград с невероятни музикални заложби – Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев.
Шоуто преди срещата ще продължи с представление на танцова школа „Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от основно училище „Васил Левски“ пък ще правят флашмоб на тема „Бъди щастлив“.
След мача феновете ще станат свидетели на церемонията по награждаването на шампионите. Вечерта ще завърши с концерт на рапъра 100 Кила и Маги Джанаварова и грандиозна заря в чест на титлата.
От „Лудогорец“ напомнят, че билети за двубоя с „Левски“ се продават на клубната база в Разград. В събота ще работи и касата на улица “Васил Левски“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.