Шоуто започна, феновете ескортираха с коли, мотори и знамена „Лудогорец“ до стадиона

Шоуто започна! Както бяха обещали, привърженици на „Лудогорец” от цялата страна празнуват заедно с любимците си петата поредна шампионска титла.
Усмихнати, шумни и напълно разпознаваеми с всички фенски атрибути, стотици подкрепящи от все сърце отбора посрещнаха клубния автобус на паркинга пред древния Абритус. Шампионите пристигнаха от Шумен, ескортирани от няколко мотора.
ПIMG_0869оследваха поздрави с новия рефрен: „Едно, две, три,четири, пет! Пета шампионска титла!“ Много прегръдки,снимки селфита с любимите момчета от „Лудогорец“.
И Вселената поздрави разградчани за поредния рекорд в българския футбол. Кратък, но обилен дъжд се изсипа на главите на всички – като послание и от тук насетне да върви по вода!
След няколко минути – осветена, озвучена и пъстра, колоната премина през целия град, за да влезе на стадиона, където най-нетърпеливите зрители вече бяха по местата си.
Шоуто започна! По всичко изглежда – ще продължи дълго!
IMG_0880В него ще участват и гостите от „Берое“. Веднага след мача са награждаването, почетната обиколка с Купата пред секторите и привържениците на отбора, обещаната уникална заря и концерт за всичките осем хиляди души на стадиона и останалите безбройни и верни запалянковци пред телевизионните екрани!
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.