Частна детска градина ще строят в кубратското село Горичево

В Кубрат се проведе поредното заседание на Общинския съвет. На него бяха разгледани и приети 7 докладни записки. Направени бяха някои изменения и допълнения на Наредба № 11 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на общината. Дадени бяха съгласия за отдаване под наем на имот – пубична общинска собственост в село Горичево, за частна детска градина и за право на прокарване на съоръжение през имоти общинска собственост, чрез полагане на подземен оптичен кабел за нуждите на „Кубрат кабел“ ООД на територията на община Кубрат – землищата на селата Савин, Севар, Мъдрево и Бисерци.
Общинските съветници дадоха разрешение за изработване на ПУП /Подробен устройствен план/ за застрояване в село Тертер. Местният пьрламент гласува и определянето на маломерни имоти от общинския поземлен фонд за отдаване под наем за стопанската 2015/2016 година без търг или конкурс. Броят на имотите е 572 с обща площ 1 310.732 декара.
Накрая бе гласувано удостояването с наградата „Зрелостник на годината“ на Венсан Георгиев Найденов – отличник от СОУ „Христо Ботев“ в Кубрат.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.