Цвети вероятно ще пропусне бенефиса на ансамбъла

Гимнастичката Цветелина Стоянова едва ли ще присъства на бенефиса на своите съотборнички, каза пред „България Днес“ нейният баща Йордан Стоянов. Според него няма да събере смелост да отиде на крака в зала „Арена Аремеец“ на 17 ноември, за когато е предвидено грандиозното шоу на златните ни грации.

„Сигурен съм, че много й се иска да бъде там и да аплодира момичетата, с които я свързват много години работа и тренировки. Но се съмнявам да отиде. Все още е твърде рано да се показва, а прожекторите и фотоапаратите на медиите само ще я смутят. Ако трябва да бъда честен, не съм я питал директно дали ще ходи. С нея говорим за всичко друго, но не и за художествена гимнастика“, разказа пред вестника дългогодишният треньор по бокс.

„Би било чудесна изненада за останалите момичета и Цвети да е гост на представлението. Не знам обаче какво ще реши внучката ми и дали е готова чисто емоционално за подобна крачка. Там ще има много хора и медии, а всички се вълнуваха дълбоко от нейното здравословно състояние. Мисля, че би се притеснила от прекаленото внимание и отношение към нея“, е на мнение и бабата на Цвети.

На 17 ноември ще бъде последната поява пред родна публика на ансамбъла по художествена гимнастика. Отборът е донесъл на страната ни десетки медали и отличия. Грациите сложиха край на своите кариери, след като спечелиха олимпийски медали от олимпиадата в Рио.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.