Цветан Цветанов на предизборни срещи в Лудогорието

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще бъде в Разград и Лудогорието днес.
Той ще бъде придружаван от Валентин Василев – областен координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Разград, кандидати за кметове и общински съветници.
В програмата му са включени поредица от предизборни срещи с жители на областния град, Лозница, Самуил, Исперих, Завет, Кубрат и селата Подайва, Китанчево, Иван Шишманово, Звънарци, Юпер и Ясеновец.

gerb11От 9:00 ч. Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти пред офиса на ПП ГЕРБ в Лозница. На срещата ще присъстват и Атанас Чопаков – кандидат за кмет на община Лозница, Али Палов – кандидат за кмет на село Ловско, Джемал Ахмедов – кандидат за кмет на село Гороцвет, Хасан Хасан – кандидат за кмет на село Бели Лом, Мюмюн Бейрам – кандидат за кмет на село Крояч, Ахмед Вехов – кандидат за кмет на село Синя вода, Хюсеин Исмаилов – кандидат за кмет на село Сейдол и Айтен Исмаилова – кандидат за кмет на село Трапище.

В 10:00 ч. е срещата му с членове и симпатизанти на ул. „Димитър Благоев” 5 в Самуил. С него ще бъдат Абтула Абтула – кандидат за кмет на община Самуил, Джемал Гюве – кандидат за кмет на село Владимировци, Азем Шакир – кандидат за кмет на село Хума, Александър Дочев – кандидат за кмет на село Хърсово, Галин Савов – кандидат за кмет на село Голям извор, Емине Сюлейман – кандидат за кмет на село Ножарово и Зикрие Али – кандидат за кмет на село Богданци.

От 11:00 ч. до кметството в исперихското село Подайва Цветанов ще разговаря с жители на селото. Заедно с него ще са Виолета Тодорова – кандидат за кмет на община Исперих, Мехмед Хасан – кандидат за кмет на с. Подайва, Нуржихан Бахриева – кандидат за кмет на село Беловец, община Кубрат, Гюнер Шукри – кандидат за кмет на село Белинци и Феджри Билял – кандидат за кмет на село Зарица, община Главиница.

В 11:40 ч. Цветанов ще бъде в село Китанчево, община Исперих. На срещата до кметството заедно с него още ще са Виолета Тодорова – кандидат за кмет на община Исперих, Джеват Юсуф – кандидат за кмет на село Китанчево и Сузан Назиф-кандидат за кмет на село Яким Груево.

В 12:10 ч. в читалище „Съзнание“ партийният лидер Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Исперих Виолета Тодорова ще обсъдят с местните хора проблемите на Исперих. На срещата ще присъстват Фильо Христов – кандидат за кмет на село Вазово, Митко Димитров – кандидат за кмет на село Райнино, Алекси Русев – кандидат за кмет на село Бърдоква, Пламен Патриков – кандидат за кмет на село Свещари и Фахредин Хатиб-кандидат за кмет на село Голям поровец.

В 13:00 ч. на централния площад в заветското село Иван Шишманово е срещата на Цветанов със симпатизанти. С него ще бъдат Младен Чакъров – кандидат за кмет на община Завет и Юзджан Зекерие – кандидат за кмет на село Иван Шишманово.

В 13:40 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Завет Младен Чакъров ще се срещнат с членове и симпатизанти от Завет в офиса на ПП ГЕРБ.

В 14:40 партийният лидер ще бъде в кубратско село Звънарци. Заедно с него на площада на селото ще бъдат Красимир Великов – кандидат за кмет на община Кубрат и Муталиб Ахмедов – кандидат за кмет на село Звънарци.

В 15.10 ч. Цветанов ще бъде в село Юпер. На срещата с жителите на селото на площада той ще бъде придружаван от Красимир Великов – кандидат за кмет на община Кубрат и Петър Петров – кандидат на ГЕРБ за кмет на село Юпер.

В 16:00 часа Цветанов и кандидатът за кмет на Кубрат Красимир Великов ще се срещнат с членове и симпатизанти от Кубрат на площада пред Общината.

В 17:00 започва срещата на Цветан Цветанов с хората в разградското село Ясеновец в бистро „Ясеновец“ на ул. „Стефан караджа“ 1. С него ще бъде Ерджан Басри Мустафа – кандидат за кмет на селото.

От 17.30 до 18.30 ч. Цветанов ще се срещне с жителите на Разград по време на разходката му града заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев и ще посети мобилния предизборен щаб ПП ГЕРБ в изградената шатра на пл. „Възраждане“, където ще разговаря с избиратели.

В 18:30 часа на площад „Възраждане” започва предизборният концерт на ПП ГЕРБ в Разград.

В 19:30 ч. по време концерта на Цветан Цветанов ще представи на сцената кандидата за кмет на община Разград д-р Валентин Василев, кандидатите за общински съветници в Разград и областта и кандидатите на ГЕРБ за кметове в останалите общини на Лудогорието.
gerbВ концертната програма ще участват Ансамбъл „Българе“, Орлин Павлов, DEEP ZONE, Тримата тенори и звездите на X-FAKTOR.

Пресцентър ПП ГЕРБ
Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.