Футболните топки от парите за полета на Б.Борисов стигнаха и до децата от Помощното училище в Осенец

Футболните топки от парите за полета на Б.Борисов стигнаха и до децата от Помощното училище в Осенец. 35-те деца със специални образователни потребности са по домовете си заради ваканцията, но подаръка за тях директорът Диан Добрев получи от основния двигател на акцията Момчил Костадинов.
Припомняме, че след като някои централни медии вдигнаха шум около пристигането на Бойко Борисов с хеликоптер за откриването на трибуна „Моци” на стадион „Лудогорец арена”, Националният фен клуб на „Лудогорец” реши и организира кампания за събиране на пари, с които да бъдат платени разходите за транспорта на министър-председателя до Разград. Акцията бе повече от успешна – вместо нужните 2900 лева, истинските привърженици и приятели на „Лудогорец” събраха 4965 лева…
Както се и очакваше, Бойко Борисов отказа да приеме парите и препоръча на лудогорци да ги използват за благотворителни цели.
Речено-сторено! 200 футболни топки, доставени директно от представителя на „Uhlsport“ за България, вече са или пътуват към децата, които ще тренират най-великата игра с тях. Ще ги получат малчугани от спортни школи и училища в градовете, където има фенклубове на четирикратния футболен шампион на България: Разград, Кубрат, Исперих, София, Попово, Варна, Сандански, Русе, Бургас, Велико Търново и Горна Оряховица.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.