Футболист на елитната група U17 на Лудогорец заминава за Острова

13472329_1125835027458597_984859844_nКонкурсът за 100% футболна стипендия на английското училище Brooke House College, партньор на Консултантската къща за образование в чужбина „Дарби”, приключи на 8 юни 2016 година.

В три последователни дни на терените на спортния комплекс ДИТ в Драгалевци 34 български момчета показаха пред треньорите на Футболната академия на училището своите умения във футбола. Преди тренировъчната част направиха изпитни тестове по английски език и  математика, като някои от тях се представиха отлично и по двата предмета.

На 9 юни 2016 година пред участниците и техните родители беше обявено името на момчето, спечелило 100% футболна стипендия.
Това е ученикът от 10 б клас на

Професионалната техническа гимназия „Шандор Петьофи”, Разград  Теодор Николов.  Теодор е от Горна Оряховица.  От 10 години се занимава усилено с футбол, от края на 6 клас е в юношеската школа на Лудогорец, Разград, а в момента тренира  в отбора на юношеската елитна група U17 на Лудогорец– шампион за тази година на България.

“ За изпитите по математика и английски език се готвих упорито, макар че можеше и да е по – добър резултатът: по английски имам 4, а по математика 6.

Футболните тренировки бяха много тежки, особено първата, обаче аз се справих, благодарение на треньорите в Лудогорец, най-вече на Юри Васев. На втория ден имахме мач, където се представих отлично / по моя преценка/. На третия ден ни проведоха отново тежка тренировка – целта беше да ни видят как се справяме вече уморени. Отделно всеки имаше интервю с треньорите на училището – така те добиват по-ясна представа за нас.

Цяла година тренирах усилено за тези четири дни и силно желаех това да стане реалност. И то се случи!“, сподели щастливият избраник.

Екипът на e-Razgrad пожелава на изгряващата звезда достойно представяне на футболните терени! Успех, Тео!

е-Razgrad

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.